Osnovna djelatnost tvrtke je izrada, montaža i servis svih vrsta svijetlećih, neonskih i LED reklama. Reklame se izrađuju po željama kupca, najčešće su izrađene manufakturnom odnosno ručnom izradom.

Reklame se izrađuju od plexiglasa i lakih materijala: aluminija, inoksa i mesinga. Mogućnost izrade je prešanjem i vakumiranjem plexiglasa ili ručnim oblikovanjem, ljepljenjem te savijanjem bočnih stranica i displeya. Osvijetljene su fluorescentnom, neonskom ili LED rasvjetom.

Svijetleće reklame se izrađuju  od aluminijskih  i plastičnih profila, te ih oblikujemo i savijamo prema željama kupca. Konstukcijski dio reklama se oblikuje specijalnim alatima, te se naknadno bojaju i plastificiraju u željenu boju.

Primjeri svijetlećih reklama

Samostojeća 3D slova:

Slova se izrađuju  od različitih materijala; plexiglasa, aluminija, mesinga i inoxa. Slova od plexiglasa se kombiniraju sa aluminijskim alurapid profilima, te se od njih savijaju boćne stranice slova ili displeya. U slova se koristi led rasvijeta, odnosno moduli ili ručno oblikovana neonska cijev prema zadanom dizajnu slova.

Svjetleći displeji i prikazi:

Svijetleći displeji pravokutnog ili okruglog oblika izrađuju se od posebnog eloxiranog aluminijskog profila, inoxa, PVC profila ili plexiglasa. Mogu biti izrađeni kao jednostrani (montaža na zid) ili obostrani (montaža konzolno na zid). Također moguća je primjena I drugih oblika, kao što su elipse, trokuti, itd...

Rasvjeta izrađenih displeya se izvodi fluorescentnim cijevima ili visokonaponskom neon rasvjetom koja je izrađena po važećim elektrotehničkim propisima. Oslikavanje displeya moguće je izraditi PVC folijom i reljefno izbočenim slovima, a ukoliko se želi da lice displeya bude iz aluminijskog lima ili inoxa tada se tekstovi izrezuju u negativu, obljepljuju plexiglasom u željenoj boji te u tom slučaju svijetle samo slova.