Usluge i proizvodi

Svi naši proizvodi se izrađuju po željama kupca i najčešće su izrađeni manufakturnom odnosno ručnom izradom.

Široka ponuda proizvoda

Umijeće izrade neonskih reklama i rasvjete tvrtka Neon Reklam njeguje već više od 30 godina.

U ponudi imamo kompletnu tehničku podršku pri izvođenju, projektiranju, te razradi projekta, tehničkih rješenja, isporuke, izvođenja i realizacije cjelokupnog posla.

Izdvojeno iz ponude
Proizvodi i usluge

Svi naši proizvodi dizajnirani su za kupce koji traže visoku kvalitetu i pouzdanost uz stručnu i pouzdanu tehničku podršku prije i nakon prodaje

Neonske reklame

Neonske reklame su neonska staklena oblikovana slova i natpisi. Staklene cijevi se oblikuju i izrađuju ručno puhajući prema raznim zadanim oblicima i formama.

Svjetleće reklame

Ovaj vid reklama koristi svjetlosne izvore, poput led rasvjete i neonske rasvjete kako bi naglasio brend, poruku ili proizvode. Efikasan su način promocije i privlačenja pažnje.

LED Neon

LED neon je moderna alternativa tradicionalnim neon svjetlima. Prateći trendove u proizvodnom procesu izrade reklama uveli smo noviju tehnologiju u neonskoj rasvjeti flexibilni led neon.

Digitalni XXL tisak

Digitalni print XXL formata odnosi se na proces digitalnog printanja, na velikim XXL formatima kako bi se izradile izuzetno velike slike, plakati, baneri ili grafike.

Proizvodi od plexiglasa

Plexiglas je relativno novi materijal iz obitelji polimera. Drugi naziv je Akrilno staklo. Plexiglas je polimer kojeg očituje visoka izdržljivost, visoka točka loma za razliku od stakla, elastičnost.

Lasersko i CNC rezanje i graviranje

Lasersko i cnc rezanje i graviranje su procesi koji koriste visoku tehnologiju za precizno obradu materijala. Ovi procesi se često koriste u industrijama gde je potrebna visoka preciznost i kontrola.

Slim LED reklame

Slim LED light box je tanka reklama koja koristi LED tehnologiju za osvjetljenje grafika, vizuala ili slika koje se nalaze unutar nje.

Reklamne table, panoi

Reklamne table , panoi su vizualni elementi postavljeni na različitim mjestima, lokacijama kako bi privukli pažnju prolaznika.

Oslikavanje vozila

Oslikavanje svih vrsta komercijalnih vozila poput dostavnih vozila, kamiona, kombija,autobusa, plovila i osobnih vozila.

Svijetleće obostrane reklame

Svijetleće obostrane reklame su vrsta reklamnih panoa koje su osvijetljene s obe strane, čime omogućavaju bolju vidljivost i efikasnost.

Reklamni totemi

Reklamni totemi su strukturalni i obično vertikalni nosači koji služe za postavljanje različitih vrsta reklama, informacija ili oznaka.

Tisak na majice

Tisak na majice je popularan način personalizacije odjeće, bilo da se radi o promociji brenda, stvaranju jedinstvenih dizajna ili personaliziranih poklona.

Pečati i štambilji

Pečati i štambilji se izrađuju najsuvremenijom tehnologijom laserskog graviranja. U ponudi su izrada štambilja u boji, te otisak u više boja.

Zaštitne folije za stakla

Zaštitne folije za stakla su tanki filmovi koji se primjenjuju na staklene površine kako bi pružili dodatnu zaštitu i poboljšali različite karakteristike.

Dekorativne tapete

Dekorativne tapete su popularan i moderan način oslikavanja i uređenje prostora, te način da uljepšate interijer i stil u domu ili poslovnome prostoru.

Kontakt

Trebate atraktivnu neonsku ili svjetleću reklamu?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll to Top
Skip to content