proizvodi

Tisak na majice

Tisak na majice je popularan način personalizacije odjeće, bilo da se radi o promociji brenda, stvaranju jedinstvenih dizajna ili pravljenju personaliziranih poklona.

Postoje različite metode tiska na majice.
Opremljenost sa digitalnim strojevima za tisak na tekstil. Kvaliteta ispisa i pažnja koja se posvećuje pri tisku na majice, radna odjela, ili sportska oprema te platnene vrećice, zastave , banere, torbe..

Opremljenost sa digitalnim strojevima za tisak na tekstil. Kvaliteta ispisa i pažnja koja se posvećuje  pri tisku na majice, radna odijela, sportska oprema te platnene vrećice, zastave, banere, torbe, pregače, kuhinjske krpe, promotivne artikle i ostale proizvode od tekstila, garantira vrhunski otisak i dugotrajnu postojanost.

Za tisak na tekstil koriste se  boje otporne na izbjeljivanje uslijed izlaganja suncu, te čestim pranjima, čak i na višim temperaturama.

To je tip tiska koji uvijek zahtijeva visoku preciznost i inovativnost, te korištenje najnaprednijih tehnika za dobivanje specijalnih efekata. Kod ovakvih poslova, individualni zahtjevi svakog klijenta su na prvom mjestu, jer svaka odjevna kreacija zahtijeva najstrožu kvalitetu kontrole.

DTG tisak
Direct to garment tisak. Tehnologija digitalnog direktnog tiska na pamučnu podlogu. Ova se tehnologija preporučuje za pamučne podloge, za male naklade do 50 komada, te za proizvode gdje nisu nužni zasićenje boja, oštrina i postojanost na razini sitotiska.

Prednosti DTG tiska:

  • Ispis vrlo finih fotografija
  • Broj boja ne utječe na cijenu, nego samo veličina otiska
  • Mogućnost otiska na samo 1 predmet za razliku od sitotiska koji zahtijeva veliku količinu tekstila
  • Mekoća otiska
  • Brza izrada, kratka priprema
  • Kvaliteta boje i slike, izdržljivost na većim temperaturama, pri pranjima.

Transfer tisak
Tehnologija pogodna za male tekstilne površine, te proizvode koji često idu u reprint (npr. naljepnice, kape, brojevi za sportske dresove i sl.), jer nema nove pripreme i troškova.

Ova se tehnologija preporučuje za male naklade, za slučajeve gdje se ne radi s cad-cut preslikačem, te gdje otisak ne mora biti u istom materijalu kao podloga.

Izdvojene reference

Kontakt

Trebate atraktivnu neonsku ili svjetleću reklamu?

Uz široki asortiman proizvoda nudimo i kompletnu tehničku podršku pri izvođenju, projektiranju, te razradi projekta, tehničkih rješenja, isporuke, izvođenja i realizacije cjelokupnog posla.

Scroll to Top
Skip to content