GTranslate

Croatian English German

Svjetleće reklame

Osnovna djelatnost tvrtke je izrada, montaža i servis svih vrsta svijetlećih, neonskih i led  reklama. Reklame se izrađuju po željama naručioca, najčešće su izrađene manufakturnom odnosno ručnom izradom.

Reklame se izrađuju od plexiglasa i lakih materijala: aluminija, inoksa i mesinga. Mogućnost izrade je prešanjem i vakumiranjem plexiglasa ili ručnim oblikovanjem, ljepljenjem te savijanjem bočnih stranica i displeya. Osvijetljene su fluorescentnom,  neonskom ili LED rasvjetom.

Svijetleće reklame se izrađuju  od aluminijskih  i plastičnih profila, te ih oblikujemo i savijamo prema željama naručioca. Konstukcijski dio reklama se oblikuje specijalnim alatima, te se naknadno bojaju i plastificiraju u željenu boju.

Samostojeća svijetleća 3D slova se izrađuju  od različitih materijala, plexiglasa, aluminija, mesinga i inoxa. Slova od plexiglasa  se kombiniraju sa aluminijskim  alurapid profilima , te se od njih savijaju  boćne stranice slova ili displeya. U slova se koristi led rasvijeta, odnosno moduli, te  ručno oblikovan neon  prema zadanim formama slova.

Svijetleći displey pravokutnog ili okruglog  oblika izrađuju se od posebnog eloxiranog aluminijskog profila, inoxa, PVC profila ili plexiglasa. Mogu biti izrađeni kao jednostrani (montaža na zid) ili obostrani (montaža konzolno na zid). Drugi oblici kao što su elipse, krugovi, trokuti, itd...

Rasvjeta izrađenih displeya se izvodi fluorescentnim cijevima ili visokonaponskom neon rasvjetom koja je izrađena po važećim elektrotehničkim propisima. Oslikavanje displeya moguće je izraditi PVC folijom i reljefno izbočenim slovima, a ukoliko se želi da lice displeya bude iz aluminijskog lima ili inoxa tada se tekstovi izrezuju u negativu, obljepljuju plexiglasom u željenoj boji te u tom slučaju svijetle samo slova.